pondelok 10. apríla 2017

Sainsbury škrty krátky britský futbal sponzorskú zmluvu

Sainsbury sa skrátil jeho multi-libra, štvorročná dohoda sponzorovať britská atletika, supermarket skupina odhalila v piatok.

Správa prišla ako Jessica Ennis-Hill a Mo Farah pripravený viesť tím 62 britských konkurentom na majstrovstvách sveta v Pekingu, kde za týždeň hier otvorí budúci týždeň na vtáčie hniezdo štadión.

vzťah s britským Athletics bol kvôli prebiehať až do konca roka 2017, ale Sainsbury vzal výhodou doložky, ktoré umožnilo revíziu v polovici bodu, a rozhodol sa ukončiť svoj finančnú podporu dva roky pred plánovaným termínom.

spoločnosť uviedla, že jej pohyb nebol spojený s vln ou nedávnych dopingových škandálov, ktoré majú otriasli sveta v atletike.Aj keď sa prestávka až teraz stáva verejná, britská atletika bola informovaná o rozhodnutí na konci minulého roka, podľa Sainsbury. Športové telo však okamžite reagovať na žiadosti o komentár.

Toto oznámenie nemohol prísť na viac ťažké dobe pre šport, s mediálnymi odhaleniami o krvný doping a následne tento týždeň pozastavenie radu doteraz nemenovaní pretekári od Medzinárodnej asociácie atletických federácií (IAAF).Žiadny z nich pozastavené sa rozumie z Veľkej Británie

V vyhlásení je obchod s potravinami, povedal: ". Sainsbury bol hrdý zástanca britskej atletiky od roku 2013 po našu sponzorstvo v Londýne 2012 paralympijské hry…The bolo rozhodnuté v rámci nášho strategického preskúmania vlani. Prajeme britská atletika všetkého najlepšieho so svojím budúcim programu podujatí. "

Sainsbury dohoda bola podpísaná Justin King, jeho bývalý generálny riaditeľ, ale opustil firmu vlani po desiatich rokoch pri kormidle. Jeho nástupca Mike Coupe pripojila uprostred supermarket cenovej vojny.Maloobchodník sa snaží znížiť náklady, aby nižšie ceny pre zákazníkov, a hovorca uviedol, že rozhodnutie o znížení sponzorskú útraty bola časť jeho peňazí úspornej jazdy.

Táto skupina supermarket potvrdil, že júl je Sainsbury výročie hry bude posledná niesť svoje značky.Strata finančnej podpory teraz kladie otáznik nad prestížny každoročná udalosť sa konala v bývalom olympijskom štadióne v Park kráľovnej Alžbety, ktorá tento rok uvádzal víťazné vystúpenie Farah a Usain Bolt.Sainsbury robí £ 72m strata za celý rok o vlastníctve odpisov čítanie Ďalšie

Sainsbury bude pokračovať v podpore škôl prostredníctvom svojej aktívnej deti poukazy programu, a spoločnosť potvrdila, že bude sponzorovať tím UK paralympijského kon kurujú na Rio olympijských hier v roku 2016.

Sainsbury pritiahol off PR prevratu počas Londýne v roku 2012 potom, čo sa stal prvým sponzorom zálohovať iba paralympijské hry - supermarket skupina dať žiadne peniaze do hlavného turnaja.Je postavený na tomto úspechu s prvým výročia hry v olympijskom parku v roku 2013, a potom v roku 2014 Sainsbury podpísal štvorročnú zmluvu na označenie všetkých britských atletika významné udalosti vo Veľkej Británii.

peňažné injekcie bolo dôležité pre britské atletiky, ktorý stratil 8 m £ rokom, kedy poisťovňa Aviva skončila jeho podpora v roku 2012. riadiaci orgán, ktorý má stále sponzormi vrátane športovej značky Nike, Národnej lotérie a BBC Sport, bol ponechaný hľadá nový podklad pri doba, kedy sa mnoho veľkých značiek mať na pozore pred spojením s atletiky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára