pondelok 17. apríla 2017

Perth Glory poraziť Bentleigh Greens aby FFA finálový zápas

Nebojsa Marinkovic double put Perth Glory do finále FFA Cup a skončil beh na čiastočný úväzok Bentleigh Greens. Už druhýkrát v priebehu troch dní, ohromujúci Marinkovic voľný kop, otvoril skóre pre Glory pred Serb pridal druhý a Chris Harold skončil neskoro.

Aj keď Deliaca ryha bol dôrazný, viktoriánsky klub boli ďaleko od predčil v ich 3-0 strata pre lídrov A-League. Zelení si užil silné obdobie držania a šancí, ale v prednej časti Kapacita 3.300 davu ocitli dotyk triedy nižšie svojich protivníkov.

Cez stav druhého stupňa Bentleigh to, Glory nemohol byť obvinený z Brať game menej než vážne.Sedem Perth h ráči zálohované zo svojho víťazstva nad centrálnom pobreží púhych 48 hodín skôr, s ďalšie štyri prichádzajúce z lavičky. Toto nebolo rezervy strane, ukazuje Kenny Lowe zámer nárokovať miesto v otváracom FFA Cupe.

V výmen otváracia, Bentleigh získa leví podiel polčasu ale spôsobil problémy s chúlostivé nohou. Jamie De Abreu a Luke Gallo zapôsobil na krídle, sa kapitán Wayne Wallace a Luke Pilkington v strede poľa podľa svojich síl, aby obsahoval Glory.

de Abreu je cut-back k Gallo predstavil hráčov mládeže Melbourne City s dobrá príležitosť otvoriť skóre v 26. minúte, ale stočil jeho nevlastný volej široký.O dve minúty neskôr, Glory malo svoj náskok.

Wallace horliví výzva k Richard Garcia dal Marinković šancu zopakovať svoj A-League voľný kop z 20 yardov. Bentleigh brankár Alastair Bray mu dal za cieľ, ktorý stál tiež na pravej strane na bránu, ale Marinković snaha sotva boli slad� �ie, odrážal od brvna do bránky, cez čiaru a do strechy bránky.

päť minút po prestávke, jemné práce z Glory írsky útočník Andy Keogh sa usadil nerozhodný. Keogh prekonal obranu Bentleigh závora na voľnú guľu, rezanie späť na Marinkovic na slot domov.

Dva góly nadol, zeleňou zvýšil svoje úsilie a tešil silné kúzlo.Luke O'Dea, Pilkington a Wallace každý striedali silno vystreliť na bránu Daniel Vukovic je. Harold povrch na 85 minút uzatvorená pokutu nočnej práce pre Perth, ktorí sa môžu tešiť na finále na 16. decembra.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára