utorok 11. apríla 2017

Ferrari Sebastian Vettel nespokojní s Pirelli po explózii pneumatiky

Mohutný výzva Spa nemusí byť jedným z najobľúbenejších okruhov Lewis Hamilton je až do tohto víkendu, ako navrhol v piatok, ale v tom, čo je stále viac domov z domova pre britské fanúšikov jeho výhra tu bol pozdravený s pätolizačstvo, čo sa hýbalo ho.Jeho oprávnene slávnostné emócie, však boli v príkrom kontraste k zúrivosti vyjadrené Ferrari Sebastian Vettel po tom, čo jeho pravá zadná pneumatika explodovala pri vysokej rýchlosti a priniesol spoľahlivosť Pirelli gumy späť do centra diania.

"Lewis, lewis, Lewis "pokračoval nadšený spev, keď vystúpil na stupne víťazov po víťazstve, ktoré nikdy sa zdalo pochybností v čase, keď bol na čele prechád za Les Combes v prvom kole a jeho tímový kolega Nico Rosberg mu skĺzol na pätinu rovnaký roh.Rosberg zotavil, aby druhý, ale akonáhle Hamilton mal predné on udržiaval medzeru medzi dvoma a piatimi sekúnd na svojho súpera s ľahkosťou.

Všimol si podporu tiež. "Neuveriteľná účasť zo všetkých fanúšikov, čo je naozaj dobre vidieť. Mnoho britských vlajok, ktoré Naozaj si toho vážim, "povedal.


A na oplátku jeho názor okruhu sa tiež zlepšila. "Trať je naozaj zábavné riadiť. Je to historický okruh. Môžete nikdy neomrzí prejazde Eau Rouge.Takže to bude vždy zvláštne okruh, pre istotu. "

Rosberg priznal, že,zpackal'start, ale keď obaja jazdci utrpeli preklzávaniu ako dôsledok novo založených postupov Hamilton minimalizovaný poškodenie a robil to cez La Source v čele svorky. Je to len jeho druhé víťazstvo tu a teraz vedie Rosberga o 28 bodov vo svetovom šampionáte. Minulú sezónu v tomto okamihu bol odtokovej a jeho beh v názve bol veľkolepý so šiestimi víťazstvami zo siedmich pretekov.Ten Betclic-Získaj bonus práve teraz však nepripúšťa nič ako samozrejmosť v dôsledku jeho šiestej víťazstvo v roku, ale stále je ťažké vidieť, čo jeho súper môže urobiť, aby mu zodpovedala.

"Musíte vziať šampionát jeden závod v a čas, "povedal. "Nemá zmysel dostať k prebudeniu a myslím, že som ho. Čo sa týka toho, ako veria, sa cítim v aute, som naozaj spokojný s vozidlom, kvalifikačné bol úžasný. Cítim sa dobre o tom. "

Vettel však zďaleka nebol v dobrom mieste. Ferrari sa rozhodol skúsiť one-stop stratégiu, odvážny krok, prinajmenšom, s obrovskými záťažou prechádza kaučuku v Spa.Vzal na tvrdšie strednej zmes na bicykli 14, bežal 27 viac kôl a s dvoma ísť bol na treťom mieste - s rozhodnutím Ferrari vyzerá ako by to oplatí sa pódium - keď pneumatika explodovala tesne mimo Eau Rouge na Kemmel Straight.

veril, že beh pneumatiky dlhšiu stint by nemal dať na riziko vysokorýchlostného pohádali. "Takéto veci sa nesmie stať. Ak sa tak stane 200 metrov skôr, nie som stojí tu, "povedal.

Rosberg zažil výbuch v piatkových tréningov, ktorá bola pripísal Pirelli na pneumatiky, ktoré boli rez externe na trati.Obavy z toho bol zvýšený Vettel a ostatných vodičov na briefingu ten večer. "Ale čo je odpoveď?" Povedal. "Rovnako ako zakaždým, keď -,Jo, tam bol strih, trosky, možno niečo s karosériou v poriadku, možno vodič nevošiel .'- kecy"

Riaditeľ oddelenia Pirelli Motorsport Paul Hembery, povedal zlyhanie bolo spôsobené spustením pneumatiky príliš dlho. "Bolo to na konci opotrebenie života, ak to urobíte, že sa niektoré z pneumatík na svete, jeho bude mať nej aký problém," trval na svojom. "Život opotrebenie bolo uvedené na 40 kôl, ale je to indikácia a závodné podmienky sa môžu zmeniť."

Ale šéf tímu Ferrari, Maurizio Arrivabene poprel tím musel riskovať dovolil Vettel na spustenie pneumatika tak dlho stint. "Táto stratégia bola úplne v poriadku," povedal. "Stratégia, aj keď agresívny, je založený na jasných údajov.Nie sme tak hlúpi, alebo blázon, aby sa riziko pre vodičov, ak nie ste čítanie dáta v poriadku. "

Rosberg príliš, bol kritický. "Explodujúce pneumatiky je zlý," povedal. "To by sa nemalo stať. Že sa neustále deje v iných kategóriách, ako dobre a so mnou v piatok. Obaja sme mali to šťastie. Keby sa to stalo, pár metrov neskôr alebo skôr, budeme mať jeden z najväčších skraty vôbec.Musia prísť na niečo, aby to bezpečnejšie. "

Po sérii neúspechov pneumatík v roku 2013, vrátane piatich v britskej Grand Prix, Pirelli zmenil ich konštrukc iu, od ktorého oni hrali dobre a požiadal keby Ferrari urobil hazard, ktorý sa nevyplatila, Hembery súhlasil. "To je jednoduchý spôsob, ako to povedať," povedal. "S odstupom času v prípade, že závod bol jedno kolo menej, že by bol na stupňoch víťazov a každý by řekl,to je geniálny ťah '."

Ale Ferrari čakal gumy vydržia a zdá sa, že majú bod.Tam sa zdá byť z Vettel žiadny náznak, že vozidlo sa stával undriveable kvôli nedostatku priľnavosti, ktorá mala predchádzať akejkoľvek katastrofické zlyhanie v dôsledku opotrebenia a pred ktorom mieste on by mal ísť do boxov. Strata výkonu by mala byť navrhnutá do pneumatiky pred tým, než dosiahne zóny, kde by opotrebenie spôsobiť to, aby explodoval.

Do určitej miery je to ťažké pre výrobcov pneumatík ako šport vyžaduje, aby sa guma, ktorá sa rozkladajú za účelom zlepšenia show. Ale očakáva sa, že bude v bezpečí a v nedeľu Ferrari verí, že sa nepodari lo v tejto pôsobnosti.Vettel, Arrivabene a mnoho ďalších vodičov bude očakával viac odpovedí, najmä preto, že je ploché-out vzrušenie Monze, ktoré čakajú.

Betclic online bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára