piatok 14. apríla 2017

Liverpool, tretí muž beží 'slzy Tottenham systém na cucky

Takýto ťažký porážka predstavuje významnú prekážku pre nový Tottenham tréner, Mauricio Pochettino, ktorého systém zahŕňa hranie vysoko na ihrisku, lisovanie intenzívne a získanie vlastníctva tak rýchlo, ako je to možné. Tento prístup pracoval výborne na víťazstvo z minulého víkendu 4-0 nad QPR, ale proti strane Liverpool sa môže pochváliť hladkú prihrávky a inteligentný chod, Spurs bol roztrhaný

The pre-match dôraz bol kladený na nevyhnutne Mario Balotelli. - a jeho spolupráca s Danielom Sturridge - ale Liverpool nová štrajk duo pôsobilo ako sprostredkovateľov, nie strelcov.Balotelli je pohyb, link hra a pracovná frekvencia boli pôsobivé, ale bol nehospodárny pred bránu, chýba tri veľmi reprezentatívne šance.

Balotelli a Sturridge hral kľúčovú úlohu vo víťazstvo, však. S Brendan Rodgers hrá Midfield diamant, ako sa často nasadené v priebehu minulej sezóne zábehu, ostrohy centrum neúspechom boli dvaja proti a dva vzadu.

S plnými chrbtom, Eric Dier a Danny Rose, tlačiť dopredu, Jan Vertonghen a Younes Kaboul boli vystavené. Sú dosť bojoval s Balotelli a Sturridge, ale skutočné problémy prišli pred a, tretí muž beží ', čo je Liverpool midfielder lámanie okolo dopredu, a za obranu Spurs.Étienne Capoue, stredopoliar Spurs za úlohu chrániť obranu, často nedokázali sledovať tieto behy dostatočne.

Prvý muž zneužiť to bol Jordan Henderson, ktorý pochádzal z veku v tomto lieku vlani podobne dobre načasované beží, a jeho roztrhnutiu medzi Spurs obranca a okolo Capoue vytvoril otvárač, skončil na druhom prísp evok od koruny.

Sterling, ktorý spôsobil Spurs väčšinu problémov s jeho Mazy driblovanie, začala z vrcholu diamantu a vyrazil do vesmíru, s aj bez lopty. Keď videl, že Balotelli a Sturridge ťahanie obranca Spurs mimo pozíciu, začal svoje behy, a bol v hre najlepšie útočiaci hráč v tejto strednej polohe.Iba zlá úprava zabránila mu dáva nádherné sólovej úsilie v druhej polovici roka.

Joe Allen je menšia dynamický stredopoliar ako Henderson alebo koruny, ale aj podobne razantné jazdu, opäť okolo Capoue, vyhrať trest za druhy. Jedinou starosťou bola skutočnosť, Henderson a Allenov dobrodružnosť požiadal veľa Steven Gerrard v hlbokom položených úlohe - keď sa snažil dostať sa vysporiadať s Christian Eriksen čoskoro a jeho absolvovaní bol veľmi nehospodárne. Napriek tomu to nestačilo, aby sa zabránilo Liverpool dominanciu.Tretí gól, ktorého autorom Alberto Moreno bol iný ťah - brilantný priamy sólo driblo vať. - ale opäť zdôraznila neschopnosť ostrohy vysporiadať sa s bežci z hlbokej

Tottenham je impozantný štart do kampane je u konca, hoci fanúšikovia si môžu byť istí, že nový systém bude viac súdržný uvedený čas navyše na cvičisku, a niekoľko súperi budú využívať svoje nedostatky ako nemilosrdne ako Liverpool.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára