sobota 15. apríla 2017

Packers získať obrovské víťazstvo, ale ich slabiny boli vystavení

Je zrejmé uľavilo po zápase tréner Mike McCarthy pochválil celý svoj tím, "Cítim sa veľmi dobre, ako sme hrali vo všetkých troch fázach. Vrátili sme sa k hre štýl futbalu sme chceli hrať. "

Potom, čo bojoval v posledných niekoľkých hier, Packers dal v pôsobivé úsilie skupiny na ceste k ohromiť tím Vikings pripravená urobiť dva -game viesť nad nimi. Aaron Rodgers hodil dve pristátia, Eddie Lacy sa uchádzal o 100 yardov, a najviac povzbudivé, že ich obrana nútený šesť vriec. Bezpečnostné Morgan Burnett, ani Rodgers, za predpokladu, že definujúce hru hry, nútiť Adrian Peterson tápať vo štvrtom štvrťroku, v podstate utesnenie hru.

Je to však utesn enie divíziu.Rovnako ako nedeľňajšom víťazstve viedlo k hojdanie v poradí, pravidelná sezóna môže byť boj o Packers. Ich novembra omdlieť neopustil im moc manévrovací priestor. Čelí Chicago Bears v priebehu niekoľkých dní, na Deň vďakyvzdania, opúšťať je málo času na odpočinok a prípravu. Majú tiež držať krok s Vikingami, ktorí sú tiež 7-3 a hrať znovu v Green Bay v týždni 17.

V tejto sezóne mal byť jednoduchšie pre tieto Packers. Hneď na začiatku vyzerali ako zámok vyhrať ich rozdelenie, niečo urobili každý rok od roku 2011. V niektorých prípadoch, to vyzeralo, že by mohol námesačným krokom zabŕdnuť cestu k hre NFC majstrovstiev.Sa jednalo o jeden z mála tímov, ktoré začali svoju sezónu 6-0 pred takmer nevysvetliteľne klesá tri rovno.

Je to ako tie hry, ktoré zahŕňali: strata 19 bodov na Denver Broncos a A vyfúkne low-bodovaní non-ukazovať proti Detroit Lions, môže byť vysvetlené pr eč ako motolice. Tieto hry vystavený tento tím Packers ako niečo iné, než svetovo šľahače, ktoré boli šikanovania tímy s ich činu späť v septembri a októbri. Normami, takmer každý druhý rozohrávač má Rodgers má skvelú sezónu, ale nie je úplne kliknutím s niektorými zo svojich prijímačov a jeho miery dokončenie za posledné tri hry stojí na 52,1%, 57,4% a v nedeľu 47,1%.V priebehu toho istého rovnaké čaro mu stále hodená osem pristátie a len jeden výber - to je Aaron Rodgers po tom všetkom - ale skutočnosť, že chémia medzi quarterback a prijímača nie je úplne tam (má najnižšiu mieru dokončenie svojej kariéry v roku 2015 ) môže spôsobiť problémy prísť do play-off.

Pridal k tomu, obrana Packers je stále prísne tak-tak, poradie 21. v lige. Z uchádzačov Super Bowl, tak Patriots (16) sa vzdať zďaleka toľko yardov - a oni majú Tom Brady sa teší nadľudskou sezónu. Medzitým dva tímy Packers môže celk om dobre dostať cez dostať na Super Bowl sa zamykanie tímy sa na obranu.Panthers majú štvrtú najlepšiu obranu v lige a kardinálov tretí. Ďalšie NFC tím, Seahawks, majú druhý najlepší. Packers môžu pamätať si ich z play-off v minulej sezóne sa.

Až do nedele, Minnesota boli uprostred päť herné víťazná séria za zlepšujúcej sa Teddy Bridgewater. Takže zatiaľ čo Vikingovia stratili ich najlepšiu šancu na prevzatie kontroly nad ich rozdelenie, napriek tomu sú v oveľa lepšej pozícii, než by mohli dúfať, keď narazil do 2-2 začiatkom sezóny. Nanešťastie pre nich, že cesta späť na vrchol takmer určite bude musieť prejsť Lambeau Field teraz.Kruhu svojich kalendárov 3 January.Quote týždňa

-.


Washingtonova Jason Hatcher na slávenie vo svojich 44-16 strata pre Carolina Panthers

Po ponižujúce stratu Washingtone, Hatcher obvinil úradníci vytiahol svoj odpor k ich rasovo nabitú prezývku na vlastnom tímu v priebehu hry. Samozrejme, že s ohľadom na konečné skóre priaznivejšie celebrovať nemusia urobili veľký rozdiel v "súťaži" proti Cam Newton a doteraz nezhodené Panthers (ktorý tiež vylepšený tím k jeho menu deň pred).

má Hatcher má pravdu? No, ak jeden koreňov pre Karolíne, je ťažké poprieť, že Washington sa stal obeťou niektorých sporných výziev čoskoro v hre.Vyzerá to, že trochu pretiahnuť, aby tí mohol mať čo do činenia s ich menom, ale tam boli prípady rozhodcov, ktorí požiadali mimo pracovného Washington hry, práve preto, že zistil, že je urážlivé.

Nakoniec však hlavné pravidlo súdiac úradníkmi je "Nikdy sa predpokladať, zlobu na rozhodnutiach, ktorá by mohla byť vysvetlené preč obyčajné neschopnosti." Je ťažké si predstaviť, že tam je nejaká k onšpirácia vonku zamerať Washingtone, hoci tam je nejaká irónia, že zamestnanec tímu s názvom, ktorý mnohí veria, že je hanobenie rasy obviňuje inú skupinu vyjadriť nekalej bias.Stat tento týždeň

No, my ešte nevieme.Sú to nehrá až v pondelok večer, kedy nastúpi proti Buffalo účty. Avšak, tam sú povesti v Novom Anglicku, že namiesto preskúmanie hru pásky, vlastenci tréner Bill Belichick bola flámu sledujú Marvel Jessica Jones na Netflix snažia naučiť niektoré triky tým, že skúma hlavného zloducha Kilgrave je kontrola mysle powers.Gif v týždni

pre záznam, nebolo ovládanie mysle alebo vykonávajúcich predsudky, ktoré spôsobili, Washington, ako to urobiť v nedeľu: Deadspin (@Deadspin) Washingtone deň je preč hviezdnej štartu: pic.twitter.com/qap7QeOc4iNovember stavky na Bet365 22, 2015Elsewhere okolo lige

Bet365-Regis trácia s bonusom tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára