pondelok 17. apríla 2017

Dostihy kvíz roku 2015: Vyhrajte 100 liber sázku!

Vítejte v našem sedmé výroční testu závodní souvisejících roku, který začne brzy v 1pm. Stále můžete vidět loňský kvíz tady, v případě, že chcete, aby se zahřál s některými starými otázkami.

Všech 50 otázek se objeví na této stránce, ostrý u 1pm, jako jsme to udělali v minulém roce.Starý systém jejich uvolněním v dávkách Zdálo se, že upřednostňuje pouze ty s zippy připojením na internet.

Pokud si myslíte, že znáte odpověď na otázku, post vaše odpověď jako komentář níže, jasně s uvedením počtu otázka jste odpovědi a dělat to nejlepší, aby správně hláskovat odpověď (mohu dovolit určitou volnost).

Tak napří klad v případě, že první otázka zněla „Který kůň byl zřejmě na cestě k vítězství letošní Velké národní před utrpení nejměkčí a nejméně potřebné pád v historii zbytečných pádů"bude odpověď:

‚1) Druids Nephew, naklonila těmito Bet365-Více informací chytré lidu v The Guardian'

I když skutečné otázky nebudou tendenci být tak docela subjektivní, jak to.

prvním člověkem, který správně psát odpověď na otázku, získává bod.Na konci kvízu, kdo má nejvíce bodů, vyhraje:

a budu e-mail, že osoba, dnes vyřešit svou výhru

Test se ukončí, když na všechny otázky. byly zodpovězeny správně, nebo u 3pm, podle toho, co nastane dříve.


Jestli je tu navážeme na prvním místě, budu psát rozřazovacích otázku na 4pm a první osoba, z těch, které mají na děleném prvním místě, abyste mohl psát správnou odpověď, bude vítězem. Pokud nikdo vyslán správnou odpověď od 5pm, bude výhra jít podle toho, co z nich ve hře byl nejprve posílat žádné správnou odpověď na této stránce ještě dnes.

Můžete předložit libovolný počet odpovědí, jak chcete v jeden vysílání, tak dlouho, jak je to zřejmé, které otázky jsou zodpovězeny.Ale rychlost bude důležité, protože každá odpověď bude vydělávat pouze bod v případě, dal ho už nikdo jiný, takže budete pravděpodobně lépe vysílání jednu odpověď najednou.

Všechny dotazy zde se budou zobrazovat na 1pm. Hodně štěstí! Dotazy

V každém případě jmenovat závod a rok, který produkoval tyto Bet365-Bonus ihned po registraci známé kousky komentářem Sir Peter O'Sullevan, který zemřel letos v létě.

Je to trojcestný kravatu!

Bacciodilupo 6

Quizzie 5

JohnWathenBerry 3

sandiuk 3

Spouštění naše tie-breaku postupů. Budu psát rozřazovacích otázku na 4pm. První z DrKelso, 10CNewton nebo jusnicks přidání správnou odpověď vyhraje tento kvíz.Že má šťastné Vánoce a Nový rok.

Sázkové bonusy Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára