štvrtok 20. júla 2017

Plány futbalového Sokolova: piate miesto a pohárový súboj s Plzňou

"Hlavným cieľom je umiestnenie do piateho miesta. Ako vedľajší cieľ by sme chceli v pohári privítať českého majstra Viktórii Plzeň, "uviedol riaditeľ klubu Tomáš Provazník.

Prvý cieľ bet365 bonus začali napĺňať už pred mesiacom. "V júni sme o dva roky predĺžili zmluvu s trénerom Šmejkal a tým potvrdili ďalšie smerovanie nášho klubu," pripomína Provazník.Veď v minulej sezóne skončil Baník Sokolov práve pod vedením Daniela Smejkal piaty.

Sokolov absolvoval šesťtýždňovej herné prípravu, v ktorej splnil všetko, čo si naplánoval. "Mali sme po všetkých stránkach krásnej sústredenie vo Františkových Lázních, postúpili v pohári a posledných pár dní pred prvým ma jstrovským zápasom dolaďujeme na štart," vypočítava tréner Daniel Šmejkal.

Na jeseň Sokolov čaká šestnásť ligových a minimálne jeden pohárový zápas a v každom z nich by rád získal čo najviac bodov. "Samozrejme to musíme prepojiť s herným prejavom.


Na konci sezóny by sme si potom mali povedať, že mužstvo, čo sme zostavili, hralo na hranici svojich možností.To je môj cieľ pre novú sezónu, "dodáva Šmejkal.

Zostavovanie tímu nebolo ako vždy jednoduché. "Káder máme zostavený, teraz budeme sledovať bet365 stavky zdravotný stav a eventuálne posudzovať výkonnosť a do majstráku ho definitívne uzavrieme," hovoril pred štrnástimi dňami športový riaditeľ klubu Vítězslav Hejret. A ono bolo čo sledovať. Kratochvíl mal p roblémy s rastlinnými činidlami, Dvořák pochrámanej väzy v členku a naposledy Kosak narazený úpon pod kolenom. "V príprave nás trápila zranenia, a tým bola obmedzená. A tiež vďaka vysokým teplotám ani prípravné zápasy neplnili svoj účel tak, ako sme si priali, "rekapituloval Hejret.

" Bohužiaľ hneď na začiatku prípravy som sa zranil, preto som toho veľa neodtrénoval. bet 365 Takto som si to nepredstavoval.Zranenie ma sprevádza pomerne často, takže na tom ešte budem musieť trochu zapracovať, "pridáva jeden z" postihnutých ", Miloš Kratochvíl, minuloročná opora reprezentácie do devätnástich rokov. "Teraz sa presúvame do dvadsiatky, ktorá moc zrazov nemáva, takže neviem, ako to bude vôbec vyzerať. Dúfam, že v nej budem opäť stabilným hráčom. "Odchody? "Skutočnou stratou pre nás je odchod Stanislava Hofmanna. Odohral u nás na hosťovaní dve sezóny a tera z sa presadil do prvoligového Slovácka, "ľutuje športový riaditeľ Vítězslav Hejret. Obrana je zatiaľ vyriešená tak, že nastupujú Kucalas, Vondráček, Tůma a na kraji bet365 mobil buď Blažek alebo Dřížďal.

Ani medzi príchodmi nie je moc obrancov. Na kraj obrany prišiel Jurij Medvedev, ďalej Václav Prošek a Bidje Manzia.Tůma sa vrátil z hosťovania a Koubek, hoci je vekom ešte dorastenec, bol do kádra preradený z U19. "Stavili sme opäť na mladých hráčov, ktorí prešli prípravu nech vo Viktorii Plzeň, alebo pražských kluboch," vysvetľuje Hejret. No a najväčšou posilou je návrat odchovanca klubu Jiřího Procházku, ktorý prichádza z Mostu. Veľmi dôležité tiež určite bolo, že sa podarilo v kádri udržať gólmana Belanom, ktorý vlani s desiatimi vychytanými čistými kontami patril k najlepším v súťaži.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára